Myynnissä olevat kuvat

Kuvat myydään kuvatoimisto Shutterstock:in kautta.

Copyright © Hannu Kanerva.
Kaikki kuvamateriaalin luvaton, osittainenkin julkaisu, levitys tai muu julkinen käyttö on tekijänoikeuslain nojalla ehdottomasti kielletty!
Kuvien tai tekstin kopioiminen sivuilta on tekijänoikeusrikkomus. Osittainenkin lainaaminen ja linkittäminen on kielletty ilman oikeudenhaltijan lupaa. Mikäli haluat käyttää galleriassa olevia kuvia, ota yhteyttä: hanski550(at)gmail(dot)com.
All rights reserved. None of the materials provided on this web site may be used, reproduced or transmitted, in whole or in part, in any form or by any means, electronic or mechanical, including photocopying, recording or the use of any information storage and retrieval system, without permission in writing from the publisher. To request such permission and for further enquiries, contact the copyright owner. All pictures are for sale, contact to owner : hanski550(at)gmail(dot)com.

 

Shutterstock on yksi vaativimmista ja isoimmista kuvapankeista. Välillä suurin osa kuvista tulee bumerangina takaisin. Jossain mielessä arpapeliä :) Shutterstock on amerikkalainen kuvapankki, joten siellä on eri säännöt kuin euroopassa. esim sisäkuvissa pitää olla rakennuksen omistajan lupa. Ja logoja ei saa näkyä, koska siellä ei ole tietääkseni editorial myyntiä.

 

Linkki myytäviin kuviin:

Portfolio

(Avautuu uuteen ikkunaan)

 

Eniten myydyt kuvat

 

Takaisin

Päivitetty 25.07.2017
© H.Kanerva