Myynnissä olevat kuvat

Kuvat myydään kuvatoimisto Mostphotos´n kautta

Copyright © Hannu Kanerva.
Kaikki kuvamateriaalin luvaton, osittainenkin julkaisu, levitys tai muu julkinen käyttö on tekijänoikeuslain nojalla ehdottomasti kielletty!
Kuvien tai tekstin kopioiminen sivuilta on tekijänoikeusrikkomus. Osittainenkin lainaaminen ja linkittäminen on kielletty ilman oikeudenhaltijan lupaa. Mikäli haluat käyttää galleriassa olevia kuvia, ota yhteyttä: hanski550(at)gmail(dot)com.
All rights reserved. None of the materials provided on this web site may be used, reproduced or transmitted, in whole or in part, in any form or by any means, electronic or mechanical, including photocopying, recording or the use of any information storage and retrieval system, without permission in writing from the publisher. To request such permission and for further enquiries, contact the copyright owner. All pictures are for sale, contact to owner : hanski550(at)gmail(dot)com.

 

Tässä kuvapankissa minulla on eniten kuvia myynnissä.

 

Linkit myytäviin kuviin:

Portfolio

(Avautuu uuteen ikkunaan)


Galleriat

(Avautuu uuteen ikkunaan)

 

Maisemat Rakennukset Kirkot
Luonto Eläimet Ihmiset
Ruoka Käsityöt Keräilytavara
Kulkuneuvot Kuljetus Käsitteet
  Aseet  

 

Satunnaisia myytyjä kuvia

   

 

Jos olet miettinyt joskus aikovasi myydä kuviasi, niin tästä kuvapankista on ehdottomasti helpoin aloittaa. Sivut ovat myös suomenkieliset.

Helpoiten pääset kirjautumaan ja rekisteröitymään kuvamyyjäksi tai ostajaksi Mostphotosiin tästä linkistä:

Kirjaudu

 

Mostphotos ei hylkää kuvia eli kaikki menee läpi. Lukuunottamatta tietenkin pornoa, rasistisia kuvia jne. Mutta jos haluaa, että kuvia menee kaupaksikin, niin kannattaa käsitellä ne jollain kuvankäsittelyohjelmalla painoon kelpaaviksi. Tärkeintä on, että niissä ei ole kohinaa (rakeisuutta) eikä väriliukumia (ca) ja ne ovat teräviä. Aihepiiri voi olla mikä vain, ainoastaan mielikuvitus on rajana:) Tällä hetkellä myyvimpiä aiheita ovat ruoka, ihmiset, kuntoilu, kaupunkikuvat ja tämän tyyppiset.

Kuvan otsikoista (title), kuvauksesta (description) ja hakusanoista (keyword) kannattaa pitää kirjaa jollain tekstinkäsittelyohjelmalla. Se helpottaa tulevaisuudessa. Käytän Lightroomia, jolla saa kuvan exif tiedostoon hakusanat. En tiedä onko ilmaisissa kuvankäsittelyohjelmissa sama toiminto, mutta kun tallennat ko. tiedot tekstinkäsittelyohjelmalla, niin siitä saa kätevästi kopioitua. Kannattaa käyttää englannin kieltä. Ja jos englannin taito on "rallienglantia" niin apuna voi käyttää ilmaista kääntäjää. Hakusanoituksessa käytän tätä apuna. Tämä antaa 50 hakusanaa, joista sitten karsii sellaiset pois, jotka ei liity kuvaan.

Kuvamyyntiin kannattaa alkaa harrastusmielessä, koska sillä ei äkkirikastu. Mutta hyvän mielen se antaa, kun silloin tällöin menee jokunen kuva kaupaksikin:)

 

Takaisin

Päivitetty 17.11.2017
© H.Kanerva