Kuvamanipulointi

Valokuviin on nykyään vielä vähemmän uskomista kuin aikaisemmin :) Kuvaa voi manipuloida mielin määrin, vain mielikuvitus on rajana.
Valmiita pohjia on eri kuvankäsittelyohjelmissakin äkkiä sanottuna ainakin sata :) Eli hiiren klikkauksella saat kuvasta eri vaihtoehtoja.
Puhumattakaan luovasta kuvankäsittelystä ja muokkaamisesta, siinä ei ole mitään rajaa :)
Alla on tusinan verran esimerkkejä samasta kuvasta jotka tekee hetkessä hiiren painalluksella :)

 

 (Klikkaa kuvan päältä isommaksi)

Alkuperäinen

Smooth

Soft

Deep

Grunge

Painterly

Vibrant

Surreal

Creative

B&W Alkuperäinen

B&W Monochrome

B&W Artistic

Takaisin

Päivitetty 09.08.2017
© H.Kanerva

Copyright © Hannu Kanerva.
Kaikki kuvamateriaalin luvaton, osittainenkin julkaisu, levitys tai muu julkinen käyttö on tekijänoikeuslain nojalla ehdottomasti kielletty!
Kuvien tai tekstin kopioiminen sivuilta on tekijänoikeusrikkomus. Osittainenkin lainaaminen ja linkittäminen on kielletty ilman oikeudenhaltijan lupaa. Mikäli haluat käyttää galleriassa olevia kuvia, ota yhteyttä: hanski550(at)gmail(dot)com.
All rights reserved. None of the materials provided on this web site may be used, reproduced or transmitted, in whole or in part, in any form or by any means, electronic or mechanical, including photocopying, recording or the use of any information storage and retrieval system, without permission in writing from the publisher. To request such permission and for further enquiries, contact the copyright owner. All pictures are for sale, contact to owner : hanski550(at)gmail(dot)com.